DEMANORDEMANOR

Jobb i DEMANOR

DEMANOR er alltid interessert i å bli kjent med folk som kan bidra til å gjøre oss bedre. Om du er nyutdannet eller erfaren er mindre viktig enn at du er løsningsorientert og engasjert. Vi kan tilby interessante oppgaver i samspill med dedikerte og hyggelige kollegaer.

dno-0272_web

DEMANOR er en ledende utvikler av smarte og solide løfteløsninger for industrien. Solid erfaring, sterk fagkunnskap og gode produkter ligger til grunn for vår evne til å se nye muligheter og til skape bedre resultater for kundene våre. Vår ambisjon er å skape smarte løfteløsninger og solide kunderelasjoner – relevante og resultatgivende både i dag og i morgen. Verdiene våre sier mye om hvordan vi arbeider og hva vi ønsker å oppnå. DEMANORs verdier er:

Medspiller

At vi sammen står sterkere har vi alle erfart. Det å jobbe i lag, både internt og i samspill med kunder og samarbeidspartnere bidrar til bedre relasjoner, bedre prosesser og bedre resultater.

Kompetanse

Gjennom kunnskap, erfaring og nyskapning søker vi alltid å finne smartere og bedre løsninger for våre kunders materialhåndtering. Vi tar lærdom av prosjektene vi utvikler – både på personnivå og som prosjektteam.

Ærlighet

Redelighet og pålitelighet er grunnsteiner i et solid samarbeid. Vi står for det vi sier, og lover ikke mer enn vi kan holde. God og ærlig service betyr at vi definerer realistiske forventningsnivåer både internt og overfor kunder og samarbeidspartnere.

Stolthet

Arbeid er en stor del av livet, og vi ønsker å ha glede av innsatsen vi nedlegger på jobben. At vi er stolte av hva vi kan og hva vi gjør er en viktig del av det å være stolt av firmaet vi jobber i. Vi jobber med gode produkter i et sterkt faglig fellesskap, og sammen skaper vi smarte og solide løsninger for kundene våre.

Ledige stillinger

Det er for øyeblikket ingen ledige stillinger hos DEMANOR, men send oss gjerne en åpen søknad eller CV’en din dersom du ønsker å gjøre oss oppmerksom på deg. Vi vil i så fall kunne ta kontakt når det oppstår en jobbmulighet som kan passe din bakgrunn og interesser.

Sendes til: Daglig leder Håvard Hopen