DEMANORDEMANOR

Referanser

DEMANOR kjøper markedsledende TITO

Med oppkjøpet av Hønefoss-bedriften styrker DEMANOR produktbredden innen smarte løfteløsninger med et bredt utvalg løftebord og vareheiser.

DEMAnor AS avsluttet fjoråret med å bredde sortimentet innen løfteløsninger for industrien gjennom oppkjøpet av markedslederen innen vareheiser og løftebord, Hønefoss-bedriften TITO AS. Daglig leder og gründer Jan Lerfaldet og montør Andrzej Tyszkiewicz blir med på laget, og de vil i samarbeid med DEMANORs fagfolk fortsette utviklingen av markedet under merkevaren DEMANOR.

– TITOs produkter passer veldig godt inn i vår egen produktportefølje, uttaler daglig leder i DEMAnor, Håvard Hopen. – Vi har med oppkjøpet blitt en enda mer komplett leverandør av sikre løft og smarte løfteløsninger. TITO hadde i 2014 en omsetning på ca. 13,6 millioner og vi forventer en sterk økning innen dette segmentet når vi nå har fått folkene og produktene ”i hus”. TITOs kompetanse og erfaring satt sammen med vår egen vil skape synergier på mange områder. Begge firmaer har lang erfaring i å sette kundens behov i sentrum og er flinke på å omdanne gode standardprodukter til brukertilpasset skreddersøm. Vi gleder oss til fortsettelsen, og er sikre på at kundene vil ta godt i mot de nye mulighetene vi med dette kan tilby, avslutter Hopen.

For mer informasjon: Håvard Hopen.

Publisert: 4. mai, 2015