DEMANORDEMANOR

Referanser

Til topps på Technip Suppliers Day

Technip Norge har kåret DEMANOR til prisen «Operational Excellence Award» i konkurranse med deres øvrige leverandører i Norge for vår kranleveranse til et welding habitat i Nordsjøen.

Salgsingeniør Henning Nilsen i DEMANOR har vært ansvarlig for leveransen. Selv om det er en kald dag i februar, smiler Nilsen fra øre til øre med æresbevisningen i hånden og han utdyper: – Technip eier og deler ut tre priser på Suppliers Day: HSE Excellence, Quality Excellence og Operational Excellence. Når man tenker på Technips posisjon som en av verdens fremste innen prosjektering, engineering og utvikling for energindustrien, og på deres nesten 40 tusen ansatte fordelt på 48 land, så er det fantastisk morsomt å bli anerkjent på denne måten av Technip i Norge.

DEMANOR har siden sommeren 2013 i tett dialog med oppdragsgiver designet og levert et nytt kransystem for et welding habitat i Nordsjøen. Kranen er levert, og frem til den skal monteres på havets bunn i mai ligger den i ”tørrtrening” på Killøy Subsea & Offshorebase der Statoil drifter beredskapen i Nordsjøen det såkalte Pipeline Repair System – PRS.

– Dette har på mange måter vært et banebrytende prosjekt for DEMANOR, sier Nilsen. Kransystemet, som skal fungere optimalt under røffe forhold 300 meter under havflaten, er utviklet med utgangspunkt standard KBK-elementer. Det bidro til å holde kostnadene nede selv med de utfordrende rammebetingelsene som lå i prosjektet.

Vi har i så langt i DEMANORs historie funnet våre kunder og prosjekter trygt på land, fortsetter Nilsen, – men vi ser nå et potensielt marked for våre produkter og løsninger både onshore og offshore. Fokuset på kostnadseffektivitet har som kjent nådd oljeindustrien, så jeg tror det ligger utviklende og morsomme tider foran oss, avslutter han.

Technip Norges adm. direktør, Odd Strømsnes, overrakte prisen til DEMANOR, og kriteriene som ble vurdert var hele prosjektets gjennomføring, evnen til å finne nye løsninger, høy servicegrad og gjennomføringsevne. Det var 6. gang Technip delte ut prisen for Operational Excellence.

For mer informasjon: Henning Nilsen.

Publisert: 7. mars, 2014