DEMANORDEMANOR

Samarbeidspartnere

Demag
Tyske Demag er en av verdens fremste på utvikling og produksjon av industrielle kraner, krankomponenter og krantjenester. Firmaet har helt siden 1836 vært en svært sentral pådriver for utviklingen av bransjen.

KIS logo cmyk

KIS
Vår servicepartner KIS AS er i dag markedsledende med sine 20 avdelinger og 240 ansatte. Deres servicekonsept; KIS Avtalen er en sikkerhet for firmaer som ønsker partnerskap med forutsigbare kostnader der målet er å få driftssikkerheten opp og driftskostnadene ned. KIS betjener i dag over 3000 KIS Avtaler og de aller fleste av DEMANORs kunder.

Logo_Norsk-Kranpartner

Norsk Kranpartner
Ingeniørfirmaet Norsk Kranpartner AS er spesialister innen området kran, løfteteknikk og materialhåndtering og utfører en rekke tjenester for industrien. Selvstendig eller i samarbeid med DEMANOR leverer Norsk Kranpartner blant annet studier, forprosjektering, levetidsberegning, DWP spesialkontroll, risikovurdering, beregninger, tegninger og automasjonsløsninger.

SK_LOG_KRANTECHNIK_RGB_300

Siempelkamp Krantechnik
Siempelkamp Krantechnik er en anerkjent tysk produsent av kranutstyr til det internasjonale markedet. De leverer både standardprodukter og spesialdesign med fellesnevnerne høy kvalitet og presisjon i alle ledd. Deres kompetanse og store kundefokus gjør oss i stand til å levere kundetilpassede kraner.

VETTER-Crane-Systems-4c

Vetter
Tyske Vetter en ledende europeisk leverandør av svingkraner og –kransystemer, og de produserer våre båtkraner og større svingkraner etter våre spesifikasjoner. Vetter har i likhet med DEMANOR et langvarig samarbeid med Demag, og deres wiretaljer og kjettingtaljer inngår i våre kranleveranser.

LiftPro Nordic
LiftPro Nordic er en av Europas ledende produsenter av løftebord og vareheiser.

Giant-Move
Giant-Move er ledende leverandør av standard løftebord, jekketraller og løfteredskaper.