1. Hjem
  2. Traverskraner til Oceaneering

Seabroker3-180x180.jpg   Seabroker2-180x180.jpg

Traverskraner til Oceaneering

Forus er et av Norges største og raskest voksende næringsområder. Her har Oceaneering nylig fått oppført sitt nye hovedkvarter på over 42.000 kvm. DEMANOR har fått bidra i prosjekteringen av den store verkstedhallen slik at kranleveransen ble optimal.

Oceaneering er en av Norges ledende på undervannsteknologi, bygging og vedlikehold av undervannsverktøy. De er en global aktør, hovedsakelig innen olje- og gassindustrien. Det nye hovedkvarteret som er bygget og eiet av Seabrokers Eiendom består av totalt 42.000 kvm fordelt på kontorbygg, verkstedhall og lager. Bygningsmassen er skreddersydd for virksomheten med store krav til kvalitet og servicetilgjengelighet.

Tverrfaglig samarbeid

Prosjektet ble gjennomført som en delt entreprise med Seabrokers Eiendom som byggherre og Sweco AS i rollen som prosjekterende og prosjektadministrasjon.

– Etter at DEMANOR vant anbudskonkurransen fikk vi anledning til å delta i deler av prosjekteringsarbeidet, forteller salgsingeniør Tommy Marthinsen. – På den måten kunne vi bidra til at byggets konstruksjon og layout muliggjorde optimal utnyttelse av utstyret vi har levert. I de 9 verkstedhallene har DEMANOR levert totalt 14 traverskraner med løftekapasiteter fra 5 til 25 tonn og med mulighet for samløft på flere av kranene.

DEMANORs servicepartner KIS ved KIS VEST AS har vært ansvarlig for montering av kranene og opplæring av brukerne.

For mer informasjon: Tommy Marthinsen.

Publisert: 28. november, 2014

Kontakt

Smarte løft. Smarte løsninger.