DEMANORDEMANOR

Om DEMANOR

DEMANOR er en ledende norsk utvikler av smarte og solide løfteløsninger for industrien. Vår erfaring og kompetanse i kombinasjon med kvalitetsprodukter fra Demag gir våre kunder trygghet på mange nivåer. Vi vet hva som skal til.

dno-0484

Kompetanse gjennom hele verdikjeden

Vi samarbeider med en av verdens fremste på utvikling og produksjon av industrielle kraner, krankomponenter og tjenester – tyske Demag, og sammen med engineeringspartner Norsk Kranpartner og servicepartner KIS sikrer vi kvalitet og kontinuitet i alle ledd. Gjennom kunnskap, erfaring og nyskapning søker vi alltid å finne smartere løfteløsninger og kostnadseffektive prosesser.

DEMANORs verdier

Løsningsorientering er sterkt forankret i DEMANORs kultur, og verdiene våre sier mye om hvordan vi arbeider og hva vi ønsker å oppnå. Verdiene våre er kompetanse, ærlighet og stolthet – og det å være en god medspiller. Les mer om DEMANORs verdier her.

Sakkyndig Virksomhet

DEMANOR er godkjent som Sakkyndig Virksomhet av Norsk Sertifisering AS innenfor de områder firmaet leverer egne produkter. Det betyr at vi forestår både tegning og beregningskontroll, produksjonskontroll og førstegangs montasjekontroll. Utstedelse av nødvendige sertifikater som Samsvarserklæring og Sertifikat Form 3.

Risikovurdering av nye produkter gjøres av Demag og/eller DEMANOR og er en viktig del av hver Samsvarserklæring. DEMANOR har et eget kompetansesenter og driver utstrakt etterutdannelse av egne kontrollører.
Faglig leder: Bård Hopen.

Sertifisert ISO 9001:2015

Vi har som mål å være i aller første rekke når det gjelder kvalitet og kompetanse, og vårt kvalitetssystem ble sertifisert første gang i desember 2009 i henhold til ISO 9001. ISO-sertifiseringen viser at DEMANOR har en kvalitetspolitikk i samsvar med internasjonal standard og vi er forpliktet til å følge den.
Kvalitetssjef: Håvard Hopen.