DEMANORDEMANOR

Referanser

DEMANOR arbeider hver eneste dag for å befeste posisjonen vi gjennom 60 år har opparbeidet som en moderne kompetansebedrift med lang fartstid. Kjernen for vår virksomhet er dyktige medarbeidere og kvalitetsprodukter – i all hovedsak fra markedsledende Demag.

Viljen til stadig utvikling er en vesentlig del av vår konkurransekraft. Det er også evnen til å skape unike løsninger med utgangspunkt i standardprodukter. Det handler om inspirasjon og dedikasjon. Resultatet blir smarte og kostnadseffektive løsninger som bidrar til å bedre våre kunders konkurransekraft.

 

Referanser

Møt DEMANOR på Euro Expo messe i Stavanger i januar

DEMANOR deltar på Euro Expo messer i 2019.

Les mer » - Publisert: 10. januar, 2019

Kystdesign valgte DEMANOR-kraner

Kystdesign hadde mange gode grunner til å utstyre sitt nye signalbygg med kraner fra DEMANOR. To V-kraner, to KBK kraner og en veggsvingkran bidrar til å effektivisere driften i både verkstedshall, maskineringshall og sveiseverkstedet.

Les mer » - Publisert: 17. januar, 2018

Solid samarbeid hos Borregaard

Etter imponerende 60 år i drift ble tre kraner erstattet. Det resulterte i et treveis samarbeid mellom KIS, DEMANOR og Borregaard som alle parter er fornøyde med – og ikke minst, nye løfteløsninger som også vil tåle tidens tann.

Les mer » - Publisert: 17. januar, 2018

Arealeffektiv bilheis til Albjerk Bil Drammen

Da Skanska skulle utvikle det nye Skoda-bygget til Buskeruds største bilforhandler, var de i markedet for smarte løsninger tilpasset Albjerk Bils spesifikke behov. DEMANORs løsning på interntransporten, en tre-etasjes bilheis, har blitt like brukervennlig som den er arealeffektiv.

Les mer » - Publisert: 17. januar, 2018

Subsea fabrication i nye lokaler og med ny V-kran

SubseaDesign utvider virksomheten med nye lokaler og en ny V-kran fra DEMANOR. SubseaDesign er en design- og engineeringsbedrift som leverer ferdige produkter og systemer til olje- og gassnæringen subsea.

Les mer » - Publisert: 17. januar, 2018

Spesialtilpasset kran til Moelven Limtre

I arbeidet med det som skal bli verdens høyeste trehus: Mjøstårnet i Brumunddal, økte Moelven Limtre produksjonskapasiteten i limtrepressen med en spesialtilpasset kran fra DEMANOR.

Les mer » - Publisert: 17. januar, 2018

Vetco Gray Scandinavia

V-kran til testlaboratoriet

Les mer » - Publisert: 16. november, 2016

Alt Installasjon

En enkel vareheis ga nye muligheter

Les mer » - Publisert: 16. november, 2016

Spenncon Rail

2x2 ulike V-profilkraner

Les mer » - Publisert: 16. november, 2016

Presentasjon av unik V-kran fra Demag

Den 5. mai presenterte representanter fra Demag den revolusjonerende V-kranen for en gruppe interesserte kunder og samarbeidspartnere i våre lokaler i Kobbervikdalen.

Les mer » - Publisert: 18. mai, 2015

DEMANOR kjøper markedsledende TITO

Med oppkjøpet av Hønefoss-bedriften styrker DEMANOR produktbredden innen smarte løfteløsninger med et bredt utvalg løftebord og vareheiser.

Les mer » - Publisert: 4. mai, 2015

Nyutviklet PLS for Glencore Manganese grabbkran

Da det ikke fantes noen kompatibel grabbstyringsløsning i markedet ble det designet et nytt PLS-program skreddersydd til kranens potensial. Den ombygde grabbkranen har en løfteevne på 12,5 tonn og et spenn på 40 meter samt et 2 tonns hjelpeløft.

Les mer » - Publisert: 4. februar, 2015

Traverskraner til Oceaneering

Forus er et av Norges største og raskest voksende næringsområder. Her har Oceaneering nylig fått oppført sitt nye hovedkvarter på over 42.000 kvm. DEMANOR har fått bidra i prosjekteringen av den store verkstedhallen slik at kranleveransen ble optimal.

Les mer » - Publisert: 28. november, 2014

Tilbake hos Alcoa Mosjøen

At én leveranse åpner døren for en ny ordre fra samme kunde er en kjent sak. Så da Alcoa Mosjøen trengte en ny kran for å øke produksjonskapasiteten i støperiet så kom de til tilbake til DEMANOR.

Les mer » - Publisert: 15. november, 2014

Kraner til Bybanens nye verksted og depot

Pris, kvalitet, leveringdyktighet og oppfølgingsevne var faktorer Skanska la til grunn for valget av DEMANOR, og samarbeidet har resultert i mer effektive løsninger for interntransport i verkstedet – til store besparelser for både Skanska og Bybanen.

Les mer » - Publisert: 25. oktober, 2014

Stor kontrakt med Skanska og Bybanen i Bergen

DEMANOR har ingått en stor kontrakt med Skanska på utvikling og leveranse av mange ulike kransystemer til Bybanens nye verkstedhall i Bergen.

Les mer » - Publisert: 23. oktober, 2014

Utfordrende ombygging for Glencore Manganese

Glencore Manganese produserer fra smelteverket i Mo i Rana manganlegeringer i to smelteovner med en kapasitet på hele 120.000 tonn i året. Her har DEMANOR i samarbeid med Norsk Kranpartner levert en av sine mest komplekse ombygginger.

Les mer » - Publisert: 5. august, 2014

Gammel lossekran – så god som ny

Boliden Odda AS er kjent for å produsere metall i svært ren og høy kvalitet, og sinkverket regnes som en av verdens mest kostnadseffektive sinkprodusenter. Den gamle lossekranen fra 1974 hadde behov for oppgradering, og spørsmålet var om det var mulig?

Les mer » - Publisert: 5. august, 2014

Til topps på Technip Suppliers Day

Technip Norge har kåret DEMANOR til prisen «Operational Excellence Award» i konkurranse med deres øvrige leverandører i Norge for vår kranleveranse til et welding habitat i Nordsjøen.

Les mer » - Publisert: 7. mars, 2014

kapasitetsøkning på lettkran for Trelleborg

Økt produksjonskapasitet for Trelleborg

I 2007 leverte DEMANOR KBK-lettkransystemer til to store produksjonshaller hos daværende Mehren Rubber senere Trelleborg. Med produksjonen av større og tyngre produkter fulgte behovet for kapasitetsøkning og DEMANOR ble kontaktet igjen – seks år senere.

Les mer » - Publisert: 16. februar, 2014

På havets bunn med Technip

Ytterst i Haugesund, nær innseilingen til byen, ligger Killøy Subsea & Offshorebase. På denne basen drifter Statoil beredskapen i Nordsjøen; PRS – Pipeline Repair System. Og det her DEMANOR på oppdrag fra Technip Norge har bidratt til å gjøre fremtidige løft i et welding habitat langt lettere.

Les mer » - Publisert: 13. februar, 2014